Jeg er Maria!

Jeg er mor til 3, iværksætter, sundheds- & madentusiast og podcastens værtinde. I podcasten kommer vi omkring alle de sjove, men også mere dybe sider af moderskabet. 

hey there

Haps din plads på det essentielle graviditets- & babyforløb

Jeg vil med!

Maria, Janne, Julie og Signe er tilbage i sofaen, og denne gang er episoden lidt kortere end normalt, men nogle gange skal tidsplaner gå op med at hente børn. Selvom episoden er lidt kortere end den plejer, er samtalen lige så skøn som altid – god fornøjelse med den!


#1 dilemma: Det med at have det sådan lidt “out of body” med sin graviditet

Hej Mo(r)nopolet!

Jeg er næsten 20 uger henne, og siden uge 15 har jeg mærket spark fra den lille gut i maven. Jeg er med på, at sparkene er gode tegn på liv og aktivitet, og sparkene er også blevet vildere og hyppigere, som tiden går. Alle mine veninder, og generelt alle jeg hører snakke om bevægelse i maven, elsker det, men jeg føler mig slet ikke tilpas i det. For mig er det en meget ‘out of body’-oplevelse.

Jeg føler mig helt alene med de her følelser.. Jeg glæder mig ustyrligt til han kommer, men jeg føler mig nærmest disconnected fra min krop i graviditeten. Jeg forventer ikke nødvendigvis, at nogen af jer nødvendigvis har oplevet det samme (igen, har jeg ikke mødt andre med samme de følelser), men har I nogle råd til, hvordan jeg kan blive mere tilpas med min krop i min graviditet?

#2 dilemma: Det, hvor veninden (måske) ubevidst momshamer

Hej Mo(r)nopolet

Hjælp! Min veninde mom-shamer mig, men jeg tror ikke hun gør det bevidst.

Det er meget små kommentarer hele tiden om, hvordan andre gør noget på en anden måde end mig, eller hvad jeg burde gøre i stedet, såsom “ej hende her gør sådan der, det virker som en bedre idé” eller “ej okay, det havde jeg godt nok ikke gjort”, hvilket jo godt bare kan være et råd, men jeg synes altid, det bliver sagt på en måde, som er lidt hånligt. 

Jeg kan ikke vurdere om det er mig, der er pylret, men jeg synes det er ubehageligt – kan jeg tillade at sætte grænser omkring det, og hvordan kan jeg gøre det?

Indsend dit dilemma til Mo(R)nopolet - ANONYMT

SPOTIFY

podimo

itunes

LYT HER ELLER PÅ:

Jeg er akkurat ligeså almindelig som alle andre mødre - altså ganske unik.
Min superkraft er at være hudløst ærlig omkring mine tanker og følelser i mor-rollen (og selvom jeg har 3 børn, så hviler jeg stadig ikke altid i rollen som mor.) Jeg taler som jeg tænker, og med ADHD, flyver det ofte ud af mig. Jeg har let ved at tale om ting andre hellere vil tie ihjel - og synes det er vigtigt at vi deler. Der skal være dynamik i en konversation, hvorfor jeg også bestræber mig på at stille de svære og mere undrende spørgsmål. Dertil har jeg en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, ligesom jeg gennem en årrække har undervist gravide og mødre i alt om kost, sundhed og træning. Jeg synes man skal bevare en sund skepsis og samtidig være åben og nysgerrig for at lære nyt.

PEN PALS

Få gode tips, nyheder og anbefalinger om mor-værdige emner, værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor i din indbakke. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!

Hold dig opdatertet

Lad os holde kontakten 

god ide alarm!

© Morsomhed 2023. All rights reserved

admin@babyakademiet.dk

hello@MARIADIOR.dk

@mor.somhed

Følg Morsomhed på sociale medier, og lær os endnu bedre at kende 

Morsomhed