Jeg er uddannet i Sundhed og Ernæring, men begyndte først rigtigt at interessere mig for træning og ændringer, der sker i kroppen, under graviditet, da jeg selv blev gravid. I 2017 åbnede jeg "Maria Dior studio", hvor jeg tilbød bootcamps og personlig træning for mødre og gravide. Her dygtiggjorde jeg mig indenfor alt omkring bækkengener, delte mavemuskler, kernestyrke, samt ernæring i graviditeten og i ammeforløbet. Med Coronas ankomst blev jeg tvunget til at lukke mit studio ned, men fortsatte konceptet og undervisningen online.

Jeg har på baggrund af min viden og mange års praksiserfaring udviklet" Sund Mor & Gravid Metoden", der handler om at skabe en sund base, der fungerer som en solid platform, når man ikke har så meget tid til sig selv. En platform man kan bygge videre på, når man igen får mere overskud til at gøre noget ekstra for sig selv og sin egen sundhed! 

Det hele startede med en drøm om at gøre sundhed og træning nemt og effektivt - særligt for gravide og mødre....

Uddannet i global sundhed og ernæring & elsker at lave godt indhold til dig, der er gravid eller mor! 

Hej, jeg er Maria Dior, DIN PODCAST Værinde

Vi tror på, at man sammen kan blive stærkere. Ved at teame op med andre fagpersoner med samme passion for målgruppe; gravide og mødre, men med en anden faglig baggrund kan man blive bedre. Det betyder, at "Maria Dior" og "Baby Akademiet" i dag drives som en fælles projekt, hvor vi på "Baby Akademiet" har vores artikeldatabase, der er udarbejdet af fagpersoner med faglig viden. Sideløbende er "Maria Dior " vores blog, hvor vi kan folde os mere frit ud. Her vil du kunne følge Maria, når hun folder sig ud og skriver omkring familielivet, graviditet, træning og sundhed. Du vil også kunne finde opskrifter, der er særlig gode for dig, der er gravid eller mor. Og så har vi vores podcast, "Morsomhed & Tankestreger", samt vores terminsgrupper på Facebook. 

Bag podcasten er Maria Dior, uddannet i sundhed og ernæring, træner og mor til 3 og stifter af Baby Akademiet

Morsomhed & tankestreger er funderet på faglighed

Maria Dior

Besøg mariadior.dk -  her kommer du bag om Maria og livet med mand og 3 børn. Hun blogger om graviditet, fødsel, træning & sundhed. Du kan også lade dig inspirere af fortryllende og sund mad til dig selv og/eller dine børn. 

Hop til Maria Dior

Hvad så nu? 

Terminsgruppe

Bliv en del af os og et fællesskab, hvor der er plads til alle. Find din terminsgruppe her! 

Find din terminsgruppe

Tilmeld dig det essentielle graviditet og babyforløb

Vi har samlet en masse helt unik viden til dig, der er gravid eller er blevet mor - eller far. Få daglig viden om din graviditet og om baby dirkete i din indbakke. Små perler af unik og absolut brugbar viden, tilpasset hvor du er i graviditetsforløbet eller din baby alder. 

Tilmeld dig det essentielle graviditets- & babyforløb

PEN PALS

Få gode tips, nyheder og anbefalinger om mor-værdige emner, værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor i din indbakke. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!

Hold dig opdatertet

Lad os holde kontakten 

god ide alarm!