Piece of Knowledge

27/07/2023

Sex & samliv: Sex og intimitet #1 med sexolog og parterapeut Lea Sorgenfrei

«

»

Jeg er Maria!

Jeg er mor til 3, iværksætter, sundheds- & madentusiast og podcastens værtinde. I podcasten kommer vi omkring alle de sjove, men også mere dybe sider af moderskabet. 

hey there

Haps din plads på det essentielle graviditets- & babyforløb

Jeg vil med!

Reklame: Podcastserien Sex & samliv er lavet i samarbejde med Sinful og indlægget indeholder affiliate links.

I denne episode har Maria for første gang besøg i sofaen af sexolog og parterapeut Lea Sorgenfrei. Lea gør sit allerbedste for at besvare nogle af jeres brændende spørgsmål. I første episode tager Maria og Lea hul på første runde af sex og intimitet. I episoden snakkes der især om lyst – særligt hos kvinder – efter en graviditet, og hvad her er normalt (hvis noget er), hudmæthed, ømhed i underlivet og prævention efter fødslen. God fornøjelse med episoden!

Lea er indehaver af Sorgenfrei Terapi og tilbyder både par- og individuelterapi – også online. Derudover arbejder hun også med kvinder, der oplever smerter i underlivet, såsom vulvodyni eller vaginisme. Og med kvinder, der ønsker at komme mere i kontakt med deres lyst. En lyst, der ofte kan være “langt væk” efter graviditet, fødsel, barsel, evt. fertilitetsbehandling og den nye mor-rolle generelt.

Find Lea på Instagram og læs mere om hende, og hvad hun kan hjælpe med på hendes hjemmeside.

Genfind gnisten med Sinful

Sammen med Sinful har vi lavet en boks til dig, der gerne vil være intim både under, men især efter en graviditet. Vi forsøgt at lave en boks, så du (og din partner) kan komme i gang med at være intime igen på den mest behagelige måde. Du kan finde boksen lige her. Husk at bruge koden: SINFULMOR, så får du 15% på alt hos Sinful undtagen gavekort. De har over 6.000 forskellige produkter, så mon ikke der er noget for dig.

Indsend dit dilemma til Mo(R)nopolet - ANONYMT

SPOTIFY

podimo

itunes

LYT HER ELLER PÅ:

Jeg er akkurat ligeså almindelig som alle andre mødre - altså ganske unik.
Min superkraft er at være hudløst ærlig omkring mine tanker og følelser i mor-rollen (og selvom jeg har 3 børn, så hviler jeg stadig ikke altid i rollen som mor.) Jeg taler som jeg tænker, og med ADHD, flyver det ofte ud af mig. Jeg har let ved at tale om ting andre hellere vil tie ihjel - og synes det er vigtigt at vi deler. Der skal være dynamik i en konversation, hvorfor jeg også bestræber mig på at stille de svære og mere undrende spørgsmål. Dertil har jeg en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, ligesom jeg gennem en årrække har undervist gravide og mødre i alt om kost, sundhed og træning. Jeg synes man skal bevare en sund skepsis og samtidig være åben og nysgerrig for at lære nyt.

PEN PALS

Få gode tips, nyheder og anbefalinger om mor-værdige emner, værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor i din indbakke. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!

Hold dig opdatertet

Lad os holde kontakten 

god ide alarm!

© Morsomhed 2023. All rights reserved

admin@babyakademiet.dk

hello@MARIADIOR.dk

@mor.somhed

Følg Morsomhed på sociale medier, og lær os endnu bedre at kende 

Morsomhed