Jeg er Maria!

Jeg er mor til 3, iværksætter, sundheds- & madentusiast og podcastens værtinde. I podcasten kommer vi omkring alle de sjove, men også mere dybe sider af moderskabet. 

hey there

Haps din plads på det essentielle graviditets- & babyforløb

Jeg vil med!

Reklame: Podcastserien Sex & samliv er lavet i samarbejde med Sinful og indlægget indeholder affiliate links.

Det her er et samarbejde vi har glædet os virkelig meget til! Sammen med Sinful har vi produceret en podcast i 6 episoder om sex og samliv. Det her er første episode, og Maria har meget passende besøg i sofaen af Ditte Neergaard Jensen, som er Sexual Wellness Specialist hos Sinful, og som ved siden af læser basal klinisk sexologi. Udover det, er Ditte også mor og under interviewet faktisk gravid.

Samtalen mellem Maria og Ditte kommer vidt omkring, men handler især om sex og lyst under og efter graviditeten. Og så snakker de selvfølgelig også en lille smule, om den boks vi sammen har lavet til jer.

Baby Instituttet x Sinful – Kærlighed og intimitet efter graviditeten

Der sker så mange ting – både fysisk og mentalt, når man får børn. Ikke bare første gang, men hver gang, og det kan være overvældende at skulle i gang med at være intim igen, men også bare hverdagen er noget helt andet. Det er derfor, at vi sammen har lavet en efterfødselsboks til jer. Det er vores forsøg på at hjælpe jer bedst muligt i gang med intimitet igen efter fødslen. Det skal selvfølgelig foregå i jeres tempo, men når tiden er, står vi klar med vores boks.

Da vi sammensatte boksen betød det meget for os, at den ikke var for voldsom. Det kan være vildt grænseoverskridende at skulle igang med intimiteten igen efter en fødsel, så bare tanken om, at skulle røres ved eller have noget op kan være helt angstprovokerende. Derfor er boksen fyldt med kærlighed og omtanke.

Boksen

Det kan helt lavpraktisk være svært at mærke og fornemme sin krop efter en fødsel. Du finder derfor i boksen finder du et blindfold og en kildefjer, så I helt blidt kan starte med at sanse lidt igen og få vækket dine sensuelle sanser. Du finder af samme grund et gavesæt fra Kaerlig i boksen, som indeholder både massageolie, intim skumsæbe, glidecreme og orgasmegel. Så er vi altså godt på vej i kroppens rejse fra serviceorgan til nydelsescenter.

Det er ikke nogen hemmelighed, at alt ikke er, som det plejer at være i underlivet efter en fødsel. Så i boksen finder du også Amaysin Triple Bækkenbunds Træningskugler, så du kan genvinde din styrke i bækkenbunden. Træningen med kuglerne er i sig selv stimulerende (win!) og den styrke du får ud af det, øger yderligere din følsomhed (win igen!).

Det kan vist snart ikke siges på flere måder, men vi ved virkelig, hvor grænseoverskridende det kan være at skulle være intim og nøgen igen efter en fødsel. Også selvom det er med en partner man stoler på. Derfor lægger boksen også op til lidt selvforkælelse. Med Sinfuls Soft Lay-on Vibrator er det muligt at udforske sig selv og sin krop lidt igen. Og den kan også sagtens bruges med din partner, når du er klar til det.

Til sidst skal I huske, at det er en skrøne, at man ikke kan blive gravid lige efter man har født. Eller når man ammer. Det kan man godt, så derfor er der også kondomer i boksen.

Er du nysgerrig på boksen? Så kan du finde den lige her. Husk at bruge koden SINFULMOR, så får du 15% på alt hos Sinful undtagen gavekort.

Indsend dit dilemma til Mo(R)nopolet - ANONYMT

SPOTIFY

podimo

itunes

LYT HER ELLER PÅ:

Jeg er akkurat ligeså almindelig som alle andre mødre - altså ganske unik.
Min superkraft er at være hudløst ærlig omkring mine tanker og følelser i mor-rollen (og selvom jeg har 3 børn, så hviler jeg stadig ikke altid i rollen som mor.) Jeg taler som jeg tænker, og med ADHD, flyver det ofte ud af mig. Jeg har let ved at tale om ting andre hellere vil tie ihjel - og synes det er vigtigt at vi deler. Der skal være dynamik i en konversation, hvorfor jeg også bestræber mig på at stille de svære og mere undrende spørgsmål. Dertil har jeg en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, ligesom jeg gennem en årrække har undervist gravide og mødre i alt om kost, sundhed og træning. Jeg synes man skal bevare en sund skepsis og samtidig være åben og nysgerrig for at lære nyt.

PEN PALS

Få gode tips, nyheder og anbefalinger om mor-værdige emner, værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor i din indbakke. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!

Hold dig opdatertet

Lad os holde kontakten 

god ide alarm!

© Morsomhed 2023. All rights reserved

admin@babyakademiet.dk

hello@MARIADIOR.dk

@mor.somhed

Følg Morsomhed på sociale medier, og lær os endnu bedre at kende 

Morsomhed