Jeg er Maria!

Jeg er mor til 3, iværksætter, sundheds- & madentusiast og podcastens værtinde. I podcasten kommer vi omkring alle de sjove, men også mere dybe sider af moderskabet. 

hey there

Haps din plads på det essentielle graviditets- & babyforløb

Jeg vil med!

Reklame: Podcastserien Sex & samliv er lavet i samarbejde med Sinful og indlægget indeholder affiliate links.

Det her er et samarbejde vi har glædet os virkelig meget til! Sammen med Sinful har vi produceret en podcastserie i 6 episoder om sex og samliv. Serien er til for at hjælpe jer, der skal være intime under og efter en graviditet. Den er lavet for at italesætte nogle af alle de usikkerheder, som mange går rundt med uden at sige højt, og for at være en hjælpende hånd på et velkendt territorie, som nu kan virke helt fremmed.

I første episode har vores vært Maria besøg af Ditte Neergaard Jensen, som er Sexual Wellness Specialist hos Sinful, og som ved siden af læser basal klinisk sexologi. De snakker om sex og lyst under og efter graviditeten. Og så kommer de selvfølgelig også ind på den efterfødselsboks vi i samarbejde har lavet.

I episoderne 2-4 har Maria besøg af sexolog og parterapeut Lea Sorgenfrei. Sammen gennemgår de spørgsmål indsendt af vores lyttere – især om sex og intimitet, men også om de udfordringer, der kan opstå i hverdagen efter man er blevet forældre.

I episode 5 og 6 prøver Maria at spille Sinfuls “Let’s Talk About Sex”. Uden at spoile for meget af de fire første afsnit, så er kommunikation i relationer virkelig vigtig. Derfor har Maria besluttet sig for at spille samtalepillet, og hun har besøg af ingen ringere end sin mand Lasse. Sammen trækker de lidt spørgsmål og har åbne og ærlige snakke for åben mikrofon.

Sinful

Sammen med Sinful har vi lavet en boks til dig, der gerne vil være intim både under, men især efter en graviditet. Vi forsøgt at lave en boks, så du (og din partner) kan komme i gang med at være intime igen på den mest behagelige måde. Du kan finde boksen lige her. Husk at bruge koden: SINFULMOR, så får du 15% på alt hos Sinful undtagen gavekort. De har over 6.000 forskellige produkter, så mon ikke der er noget for dig.

Lea Sorgenfrei

Lea er, som skrevet, parterapeut og sexolog og besøger Maria i sofaen for at besvare jeres brændende spørgsmål. Hun er indehaver af Sorgenfrei Terapi i Århus og tilbyder både parterapi og individuel terapi i Klinik Underværk i Århus og i Skanderborg. Derudover tilbyder hun også online terapi.

I hendes virke møder og hjælper hun især par med små børn, der oplever, at parforholdet kan lide under, at man nu er blevet en familie og dermed har mindre tid, lyst og overskud til tosomheden, sexlivet og parforholdet. Derudover arbejder hun også med kvinder, der oplever smerter i underlivet, såsom vulvodyni eller vaginisme. Og med kvinder, der ønsker at komme mere i kontakt med deres lyst. En lyst, der ofte kan være “langt væk” efter graviditet, fødsel, barsel, evt. fertilitetsbehandling og den nye mor-rolle generelt. Yderligere er hun også uddannet babyrytmik-instruktør og laver babyrytmik i mødregrupper og foreninger med udgangspunkt i “Musiksanseriets” musikalske univers. 

Følg Lea på Instagram eller besøg hendes hjemmeside.

Indsend dit dilemma til Mo(R)nopolet - ANONYMT

SPOTIFY

podimo

itunes

LYT HER ELLER PÅ:

Jeg er akkurat ligeså almindelig som alle andre mødre - altså ganske unik.
Min superkraft er at være hudløst ærlig omkring mine tanker og følelser i mor-rollen (og selvom jeg har 3 børn, så hviler jeg stadig ikke altid i rollen som mor.) Jeg taler som jeg tænker, og med ADHD, flyver det ofte ud af mig. Jeg har let ved at tale om ting andre hellere vil tie ihjel - og synes det er vigtigt at vi deler. Der skal være dynamik i en konversation, hvorfor jeg også bestræber mig på at stille de svære og mere undrende spørgsmål. Dertil har jeg en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, ligesom jeg gennem en årrække har undervist gravide og mødre i alt om kost, sundhed og træning. Jeg synes man skal bevare en sund skepsis og samtidig være åben og nysgerrig for at lære nyt.

PEN PALS

Få gode tips, nyheder og anbefalinger om mor-værdige emner, værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor i din indbakke. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!

Hold dig opdatertet

Lad os holde kontakten 

god ide alarm!

© Morsomhed 2023. All rights reserved

admin@babyakademiet.dk

hello@MARIADIOR.dk

@mor.somhed

Følg Morsomhed på sociale medier, og lær os endnu bedre at kende 

Morsomhed