Blog

01/11/2023

Vores sommerhustur hos Landal – med rabat til dig!

«

Jeg er Maria!

Jeg er mor til 3, iværksætter, sundheds- & madentusiast og podcastens værtinde. I podcasten kommer vi omkring alle de sjove, men også mere dybe sider af moderskabet. 

hey there

Haps din plads på det essentielle graviditets- & babyforløb

Jeg vil med!

Er du også vild med at komme væk fra hverdagens trummerum, mærke naturens skønhed og bruge kvalitetstid med familien i en hyggelig atmosfære? Så læs med her, hvor jeg vil fortælle om min seneste sommerhusferie med familien i Landal Feriepark.

Min kærlighed til sommerhusferie

Som mange af jer allerede ved, har jeg en dyb kærlighed for sommerhuse. Der er noget med den ro, der indfinder sig, når man træder ind i et sommerhus. Tæt på havet, naturen og alt det, jeg elsker. Selvom jeg savner den natur, vi finder i Norge, har jeg opdaget, at Danmark også har utroligt meget at byde på.

Hvorfor vælge Landal Ferieparker?

I dette efterår besluttede vi os for at tilbringe tid på Landal. Vores valg faldt på Rønbjerg Landal Feriepark. Ikke kun er det ideelt for dem med små børn, men også for dem som mig, der elsker at tulle rundt ved vandet og tage lange ture i naturen.

Landals mange faciliteter og oplevelser

Vores sommerhus var rummeligt og perfekt designet til familier. Der var en skøn altan, et åbent fællesareal, og masser af plads til både børn og voksne.

Udenfor boligen havde vi en legeplads, forhindringsbaner og en skøn sø at nyde. Ikke nok med det, parken tilbød også indendørs legeland, badeland og mange andre aktiviteter, som børnene elskede. Desuden var der mulighed for at leje forskellige sæt, som vores børn brugte til kreative aktiviteter og naturudforskning.

Og ja, deres restaurant er lige så imponerende med et bredt udvalg af retter og en kiosk med næsten alt, hvad man kan forestille sig.

Desuden tager Landal virkelig hensyn til, at det er de små ting, der virkelig gør en forskel. Ting som velkomstkurven, rengøringskit og de mange faciliteter, de tilbyder, viser, at de virkelig forstår, hvad der er nødvendigt for at give deres gæster en uforglemmelig oplevelse.

Prisen er det hele værd

Med alle disse faciliteter og oplevelser kan man tænke, at det må være dyrt. Men priserne hos Landal er overkommelige, især hvis man kan tage afsted i hverdagen. Den overordnede kvalitet og de mange muligheder gør det hele pengene værd.

Anbefaling og Rabatkode

Landal Ferieparker får min varmeste anbefaling. Hvis du, ligesom mig, søger en fornyet forbindelse med naturen, ro i sindet og uforglemmelige oplevelser med familien, så er det stedet at tage hen.

Og for at gøre dit ophold endnu bedre, har jeg en specialrabatkode til dig! Med denne kode får du 15 % rabat på dit næste ophold (kan dog begrænset af minimumspriser – dvs hvis opholdet i forvejen er så billigt, at 15% vil gå under minimumsprisen).

Klik her og book dit ophold med 15% nu – du vil ikke fortryde det!

Du kan også booke med rabat ved at ringe eller skrive til vores kontaktcenter hvis man oplyser koden MARI15V.

Kontaktcenterets oplysninger;

info@landal.dk

Tlf. +45 78 75 82 07

Jeg håber, at dette indlæg har givet dig en fornemmelse af, hvad Landal Ferieparker kan tilbyde. Det er tid til at pakke taskerne, tage familien med og nyde den danske natur som aldrig før. Glædelig ferie!

Indsend dit dilemma til Mo(R)nopolet - ANONYMT

SPOTIFY

podimo

itunes

LYT HER ELLER PÅ:

Jeg er akkurat ligeså almindelig som alle andre mødre - altså ganske unik.
Min superkraft er at være hudløst ærlig omkring mine tanker og følelser i mor-rollen (og selvom jeg har 3 børn, så hviler jeg stadig ikke altid i rollen som mor.) Jeg taler som jeg tænker, og med ADHD, flyver det ofte ud af mig. Jeg har let ved at tale om ting andre hellere vil tie ihjel - og synes det er vigtigt at vi deler. Der skal være dynamik i en konversation, hvorfor jeg også bestræber mig på at stille de svære og mere undrende spørgsmål. Dertil har jeg en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, ligesom jeg gennem en årrække har undervist gravide og mødre i alt om kost, sundhed og træning. Jeg synes man skal bevare en sund skepsis og samtidig være åben og nysgerrig for at lære nyt.

PEN PALS

Få gode tips, nyheder og anbefalinger om mor-værdige emner, værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor i din indbakke. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!

Hold dig opdatertet

Lad os holde kontakten 

god ide alarm!

© Morsomhed 2023. All rights reserved

admin@babyakademiet.dk

hello@MARIADIOR.dk

@mor.somhed

Følg Morsomhed på sociale medier, og lær os endnu bedre at kende 

Morsomhed